Belangrijke informatie voor klanten

 

Homemade-Homegrown.com is een handelsnaam van Let's discover! te Zevenaar. Let's discover! exploiteert een webwinkel en heeft derhalve geen showroom of fysieke winkel met openingstijden. Afhalen van uw bestelling is daarom NIET mogelijk. Alle bestelling worden verzonden via PostNL.

 

Betaling en levertijd
U dient uw bestelling te plaatsen via onze website http://www.homemade-homegrown.com. Op de website kunt u vooralsnog betalen met iDeal. Na ontvangst van uw bestelling en betaling zullen wij uw bestelling verwerken.

 

Wij hanteren een levertijd van maximaal 14 dagen. Mochten wij u niet binnen die 14 dagen kunnen leveren, dan zullen we u dat zo spoedig mogelijk nadat we uw bestelling hebben ontvangen laten weten.

 

Verzending met PostNL
Wanneer wij voor u uw bestelling per PostNL verzenden heeft u twee mogelijkheden:

 1. Per (pakket)post van PostNL: hiervoor hanteren wij een tarief van 6,95 euro incl. BTW aan verzendkosten voor bestellingen met een totaalbedrag aan producten tot 100 euro. Voor bestelling met een totaalbedrag aan producten van 100 euro tot 200 euro hanteren wij een tarief van 3,95 euro incl. BTW aan verzendkosten. Bestellingen die een totaalbedrag aan producten hebben dat 200 euro of meer is verzenden wij gratis. In het geval van (pakket)post van PostNL heeft u vooralsnog de mogelijkheid om per iDeal uw betaling te doen, of het bedrag handmatig vooraf aan ons over te maken.

  Totaalbedrag incl. BTW aan producten van uw bestelling   Verzendkosten per bestelling incl. BTW
  0 - 100   6,95
  100 - 200   3,95
  200 - of meer   GRATIS!

  Alle bedragen in euro.

 2. Per rembours: hiervoor hanteren wij de onder punt 1. genoemde tarieven voor (pakket)post van PostNL met een toeslag voor rembours van 9,50 euro incl. BTW per bestelling. In geval van rembours betaalt u aan de postbode.

 

Contact met Let's discover!
Let's discover! communiceert in eerste instantie via e-mail op het door u tijdens het doen van de bestelling aangegeven e-mailadres. Na het doen van een bestelling dient u dan ook uw e-mail regelmatig te checken voor e-mails over de voortgang van de bestelprocedure.